Wine Route | About
15369
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15369,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive
 

About

133bdc2

Jouke

De eerste keer dat Jouke in Zuid-Afrika kwam was hij verkocht. Wat een enorme diversiteit aan fantastische wijn! Hij kocht ‘The Platters Guide’, de handleiding voor Zuid-Afrikaanse wijnen en volgde zijn eerste wine route. Hij sleepte een koffer vol flessen mee naar huis en zijn passie voor wijn was geboren. Samen met Linda maakte hij een wijntour door de wijnlanden van de Amerikaanse Westkust, reden zij ‘Route des Vins’ dwars door de Elzas en volgden ze de heuvelachtige wegen door de Chianti. Wijn had zijn hart gestolen, dus hij wilde de diepte in. In 2013 deed hij de internationale wijnopleiding WSET level 3 en rondde deze met zoveel succes af dat hij door de organisatie werd uitgenodigd om een masterclass te volgen in de prestigieuze wijnhuizen in de Bordeaux.
Toch ligt zijn hart bij Zuid-Afrikaanse wijnen. De afgelopen jaren bracht hij daar genoeg tijd door om wijnen te ontdekken die het absoluut waard zijn om naar Nederland te importeren.

Directe wijn import

– on request bijna alle wijnhuizen leverbaar

– alleen kwaliteits wijnen

 

 

 

 

 

 

 

 

lin wijn.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Linda

Als je verliefd wordt op iemand die zo enthousiast is over wijn, kun je bijna niet anders dan er volledig door meegesleept worden. Jouke liet haar kennis maken met bijzondere wijnen, verleidde haar met heerlijke bubbels. Ze genoot van het rijden door wijngebieden, verkende uitgebreid de wijnroutes, keek haar ogen uit in de prachtige wine estates en verbaasde zich over de verscheidenheid aan wijn. Voor haar blog Lindalicious ‘interviewde’ ze Jouke over wijn. Zijn enthousiasme werkte aanstekelijk en in december 2014 rondde zij WSET level 2 af.

EXCLUSIVE WINE IS OUR MISSION