Wine Route | Kaapse vibes
15845
post-template-default,single,single-post,postid-15845,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive
 

Kaapse vibes

16 aug Kaapse vibes

Lang voordat de wijn binnen kwam leek het me hartstikke leuk om een wijnfestival te organiseren. En onder het mom ‘spread the passion’ kwam ons eigen wijnfeestje tot stand.

Ik was nieuwsgierig naar al die wijnliefhebbers, maar bovenal was ik trots op die prachtige wijnselectie die Jouke en ik hadden gemaakt. Wat zaten daar uren en uren research in… dat zal ik niet snel vergeten. In Zuid-Afrika op pad, naar die ene (verre) winery om je daar vervolgens te onderwerpen aan een tasting van de volledige range: van lifestyle tot flagship. Twee kleine dochters die rond scharrelden, soms heel relaxed en geduldig en soms schreeuwend om aandacht. En wij ons maar concentreren op die wijn. Nee, dat was geen gemakkelijke opgave. Haha, nee dat was fantastisch!

En daarom waren we zo benieuwd naar de reacties. We (re)organiseerden ons huis, maakten de tuin gezellig, verplaatsten de eettafel naar het terras, zetten koelers en ijsemmers neer, printten de beschrijvingen van de wijn uit (met de printer die ’s morgens nog werd bezorgd…), zetten de witte wijnen koud en de rode wijnen mooi op temperatuur. Maar ook The Big Green Egg werd klaar gezet, zalm en staartstuk voorbereid, bordjes en servetjes nog snel even ingekocht. Gepoleerde glazen, wijn-lectuur op de tafels, kannen water en spuugbakken. En om stipt 3 uur waren we er klaar voor.

Ons eerste wijnfestivalletje/grand opening van Wine Route was een groot succes! Niet alleen volgens mij, maar ik hoorde het ook van anderen: er hing een ‘Kaapse vibe’! De zon scheen, de temperatuur was perfect om wijn te proeven, de sfeer was relaxed en de wijnen vielen enorm in de smaak. Stiekem hadden we dat wel verwacht maar al die enthousiaste reacties, daar werden we hartstikke blij van. We organiseerden het ‘summer wine festival’ op twee data, rekening houdend met zomervakanties. Op beide dagen was het druk, gezellig en hebben we gekletst en geproost met heel veel wine lovers.

We kijken er dus blij op terug en organiseren graag in de toekomst weer zo iets gaafs. En ondertussen denken we na over nieuwe dingen, mooie wijnen, vintages, tastings en ander lekkers.

Wine Route is geopend, cheers!

FullSizeRender-2 FullSizeRender-3

 IMG_4191 IMG_4043 IMG_3876 FullSizeRender-4

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.